DIPOSITA AQUÍ EL TEU MASCLISME

“Diposita aquí el teu masclisme”, la nova iniciativa que presenta l’Institut Català de les Dones, que pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera. 

Consisteix en fer visible aquest lema i per a això s’han elaborat uns adhesius que s’enganxen a les papereres del nostre municipi. Podeu veure més informació aquí.

Des de l’Ajuntament volem fer aquesta acció la setmana del 25 de novembre, dia per l’erradicació de la violència envers les dones. Volem visibilitzar aquesta realitat per a poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

La proposta és que, si t’animes a participar, o algú de la teva entitat o centre hi vol participar, passis a buscar un adhesiu al Punt de Trobada i et proposarem una paperera del municipi on enganxar l’etiqueta. Ens agradaria que et fessis una fotografia realitzant l’acció per poder fer un muntatge de totes les fotografies de les persones participants. Després difondrem a les xarxes de l’Ajuntament el muntatge amb la idea que entre tots i totes diem NO a la violència masclista. 

Per a més informació podeu contactar al Punt de Trobada per mail: cultura@corca.cat o bé per telèfon al 972 630 072.

Gràcies i esperem que t’animis a participar!