BLACK MUSIC FESTIVAL A CORÇÀ

Diumenge 20 de març
A les dotze del migdia
Plaça del Rebot
Vermut musical amb la Black Music Big Band Junior + Black Music Choir
Gratuït

Black Music Big Band Junior

La Black Music Big Band JUNIOR és la “germana petita” de la Black Music Big Band, fomada per nens i nenes de 9 a 15 anys.

La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines i el Black Music Festival.

És la big band escola de les comarques gironines especialitzada en el que s’anomena Black music, on el funky i soul són els principals estils i on es treballen temes de Maceo Parker, Tower of power, Ray Charles, Jaco Pastorius, Blues Brothers, etc.

La BMBB es va començar a organitzar a primers del 2016 i està reservada a nois i noies d’entre 16 i 25. La intenció d’aquesta iniciativa gironina més enllà d’aprendre a interpretar aquests estils, és la de poder oferir una experiència completa com a músic professional als seus integrants, fent actuacions, enregistraments etc. i de crear un espai on els joves músics del nostre país hi trobin les condicions perfectes per desenvolupar i complementar la seva formació musical

Des del setembre del 2018 es va crear un segon projecte, la Black Music big band JUNIOR que dona la la possibilitat als mes petits d’endinsar-se al món del soul i el funk: una Big Band Junior que vol ser la porta d’entrada dels nens als apassionants estils musicals que formen la Black Music.

LA BMBB Junior ha fet ja moltes actuacions en directe, en escenaris molt importants i davant milers de persones, com l’escenari de la Copa i l’escenari de Sant Feliu de Fires de GIRONA, l’Auditori de Girona en el tribut a Aretha Franklin i el Parc del Migdia al Picnic Black Music, a La Mirona, a la Fira de Luthiers de la Cellera de Ter, a Torroella de Montgrí, Palamós o Calonge entre d’altres. Destacar el concert de tribut a THE COMMITMENTS que van fer l’octubre del 2021, que va comptar amb la col.laboració del mateix protagonista del film, Andrew Strong.