CANAL DE COMUNICACIÓ

L’Ajuntament de Corçà, Casavells, Matajudaica i Cassà de Pelràs activa un nou canal de comunicació

S’ha posat en marxa un canal de Whatsapp municipal per millorar i facilitar la comunicació entre el consistori i la població. A través d’aquest nou servei es distribuirà informacions d’interès relatives a l’actualitat municipal, agenda administrativa i d’activitats, serveis (subministraments, obres, terminis, impostos, etc.) i avisos urgents, emergències o incidències.

Servei informatiu unidireccional
Es tracta d’una llista (no grup) de distribució d’informacions que funcionarà únicament de manera unidireccional i no permetrà la interacció entre els seus membres. Tampoc serà un canal de diàleg amb l’Ajuntament, de manera que no s’atendran consultes personalitzades i no es respondran missatges, ni trucades.

El servei té únicament un caràcter informatiu i no substitueix cap tràmit administratiu, ni notificació oficial. Tampoc serveix com a canal perquè els usuaris comuniquin incidències o queixes. Les comunicacions amb l’Ajuntament seguiran com fins ara, pel registre d’entrada o bé a través del correu electrònic: ajuntament@corca.cat.


Com donar-se d’alta?
1. Afegiu com a contacte el número de l’Ajuntament 972 630 051
2. Envieu un missatge per via Whatsapp amb la paraula ALTA + NOM I COGNOMS
3. Rebreu automàticament un missatge de confirmació i començareu a rebre comunicacions
4. Si voleu donar-vos de baixa, tan sols haureu d’enviar la paraula “BAIXA”