DONA’T TEMPS, SERVEI DE CANGURATGE

Què és?
Dona’t temps és un servei de canguratge públic puntual, de caràcter universal i gratuït, si teniu infants de 3 a 12 anys i residiu a Corçà, a Casavells, a Matajudaica o a Cassà de Pelràs disposeu d’aquest servei en els diferents municipis i espais que formen la xarxa. Obertura del servei a partir del dilluns 4 de setembre.

Quins dies, quins horaris i quin espai?
Servei de canguratge al municipi de Corçà, dilluns, dimecres i divendres, de les 16.30 a 18.30h, a l’Escola El Rodonell (Carrer Major, 10 de Corçà).

Com podeu utilitzar el servei?
Per poder accedir a l’espai, la família s’ha d’inscriure prèviament mitjançant l’enllaç de registre i posteriorment, de manera directa, les famílies podeu fer la petició del servei.

Municipis:
Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Colomers, Corçà, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Monells i Sant Sadurní de l’heura i Cruïlles, Mont-ras, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, La Pera, Regencós, Rupià, Santa Cristina d’Aro, Serra de Daró, La Tallada d’Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges, Vilopriu.  Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació

Servei a l’Hospital de Palamós
El servei és per a nens i nenes de 0 a 14 anys i s’ofereix gratuïtament sense inscripció prèvia. El servei s’ofereix de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i podrà accedir-hi qualsevol família empadronada o no a la comarca.