ESPECTACLE FAMILIAR, VERS PER ON – POESIA POP

Diumenge 13 de desembre
11:30 h
Sala Municipal de Corçà
EntradesVERS PER ON – POESIA POP

Sinopsi: Cada poema: una cançó. Cada cançó: un divertiment, una aclucada d’ull a l’espectador. Poesia Pop. Pentina el Gat presenta l’espectacle “Vers per on- Poesia pop” convidant tota la família a gaudir d’un viatge sonor amb l’alegria i l’energia que els caracteritza. En aquesta ocasió ho fa de la mà dels poemes de Núria Freixa, delicats, senzills i impregnats de tendresa. Les cançons originals de la companyia converteixen la veu en la veritable protagonista, barrejant estils i utilitzant múltiples instruments. Un concert que uneix música i poesia, explorant com es poden abraçar aquests dos llenguatges, amb el suport d’una posada en escena dinàmica i atractiva.

A partir de 2 anys.

AVÍS DE L’ORGANITZADOR
· Els infants fins a sis anys tenen entrada gratuïta, cal comprar l’entrada a 0€.
· Si voleu estar en grup durant l’obra (fins a un màxim de 6 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació. Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.
· Es recomana la compra anticipada online.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19
· L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
· És obligatori assistir amb mascareta.
· Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà 30 minuts abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
· L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una zona a cada espectador.
· Així mateix, la sortida del públic, al final de l’obra, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
· Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
· L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
· Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.