FESTIVAL ÍTACA A CORÇÀ

El divendres 10 i dissabte 11 de juny Festival Ítaca a Corçà

Enguany s’han programat els següent concerts,

Divendres 10 de juny: Albert Pla & Diego Cortés
Entrades

Albert Pla és l’artista fetitx de l’ÍTACA, Cultura i Acció, ja és una tradició programar-lo -ha actuat pràcticament en totes les edicions- i ens sentim molt identificats amb el seu discurs.

Com no podia ser d’una altra manera, el músic i cantant tornarà a pujar a l’escenari de l’ÍTACA en el desè aniversari del festival. A més, en aquest cas, ho farà acompanyat d’un altre geni de la música: el sorprenent guitarrista gitano Diego Cortés.

Tots dos ens regalaran un preciós espectacle amb cançons emblemàtiques de l’Albert Pla, que es mourà lliure amb els seus micròfons de veu sense fils i utilitzarà el casc de llums per baixar a cantar entre el públic.

Dissabte 11 de juny: Manel
Entrades

Manel torna al Festival ÍTACA, Cultura i Acció per presentar el seu darrer treball L’amant malalta amb el millor espectacle de la seva llarga carrera musical.

Produït pel novaiorquès Jake Aron, el nou treball és més (molt més) que un apèndix de l’aposta de MANEL –sempre arriscada i radicalment contemporània–, per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hip hop, l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar.

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé presentaran en directe les seves noves cançons sense oblidar un repertori que ja és història.