FIRA LUDUM, EDICIÓ COVID19

Fira Ludum és una diada de joc, diversió i entreteniment per a unitats familiars, però està especialment pensada per als més petits. Podreu trobar diverses activitats per desenvolupar la creativitat i les habilitats manuals, però sobretot per gaudir i passar-ho bé, sense oblidar-nos del component educatiu.

Diumenge 30 de maig
De 10:30 a 13:30 h i de 16 a 19 h
Plaça del Firal de Corçà (control d’accés pel Carrer Major)

Informació important:
Cal inscripció prèvia online (màxim de sis persones per inscripció)
Ús obligatori de la mascareta
Ús obligatori de gel hidralcohòlic
Cal respectar la distància de seguretat entre unitats familiars
Aforament limitat

INSCRIPCIÓ FIRA LUDUM 2021
INSCRIPCIÓ ESCAPE ROOM (ENTRADES EXHAURIDES)
INSCRIPCIÓ ESPECTACLE GENÈRICS (ENTRADES EXHAURIDES)

PROGRAMACIÓ:
Vine a jugar! amb la Família Intrèpida
Room Escape al carrer amb Artic Game Apps
Espai de joc amb Tell Fusta
Jocs gegants de fusta amb Ludiespai
Pinta els gegants de Corçà, Llúis i Julià

A les 18:30 h
La companyia La Pantomima presenta GENÈRICS espectacle familiar de titelles sobre la igualltat de gènere

VINE A JUGAR! (activitat per a infants de 2 a 99 anys)
Els jocs de taula són inclusius perquè podem jugar amb persones de diferents edats, creem vincle amb els membres de la família i agrupem a infants de diferents procedències.

Els jocs de taula formen part de la cultura popular. El que realment és cultura és el joc com a suma de temàtica, mecànica, art i interacció amb el propi joc i amb el grup de joc (abans, durant i després de la partida), no el joc com a objecte material, segons Sibisse Rodriguez.

ROOM ESCAPE AL CARRER (activitat per totes les edats).
S’ha trobat una bomba a la Plaça del Firal. Podràs desactivar-la a temps?

Escape room pel poble. Desxifra els enigmes, resol les proves i sigues hàbil amb les pistes per resoldre el misteri a temps. El futur de Corçà està a les vostres mans. Es cedirà una tauleta digital a cada grup, que us servirà d’eina per a resoldre les proves!

Els grups participants han de ser grups bombolla (màx. 6 persones). Cada grup tindrà assignada una franja horària per tal de realitzar l’activitat. Preguem la màxima puntualitat. Només cal reservar una sola entrada per grup, i amb un sol tiquet poden entrar fins a 6 persones  

ESPAI DE JOC (activitat per a infants de 0 a 4 anys)
Tell Fusta ofereix un espai de joc motriu i sensorial per a infants i les seves famílies, on podran viure un temps exclusiu de dedicació mútua a través del joc. Tot el material que oferim, és el resultat d’un espai de joc de qualitat ideat per a estimular, encuriosir i divertir als més petits. 

Aquest espai és una oportunitat ideal per pares i mares d’observar als seus fills i filles interactua amb altres infants i també per passar una estona de joc lliure amb els seus fills. 

Per motius de seguretat, aquest espai tindrà un control d’aforament limitat. També es mantindrà el material desinfectat entre grups. El bon funcionament de l’espai depèn de tothom qui vingui a jugar, com diem sempre, les joguines i estructures de l’espai són de totes les famílies que hi juguen! Gràcies per venir a jugar amb nosaltres!

JOCS GEGANTS
Fem recerca de jocs del passat, populars i d’altres països i els adaptem i construim en tamany XXL. Els nostres jocs están fets amb fustes naturals i pintures ecològiques, sempre buscan qualitat i estètica, fent que els jocs siguin atractius per tots els públics.

GENÈRICS
La Pantomima és una companyia de teatre, que aquest any ha creat una obra de titelles sobre la igualtat de gènere amb tots els àmbits, on inclou dos contes, La meitat d’en Jan i La Ventafocs que no volia menjar perdius. La proposta és fer arribar aquest missatge als infants per consensuar d’una manera lúdica, aquesta problemàtica que ens afecta a tots malauradament.