IX MOSTRA DE TEATRE AMATEUR

Els dissabtes 11, 18 i 25 de març, a les set de la tarda, a la Sala Municipal de Corçà.

Entrades
Nota de premsa

Dissabte 11 de març
L’Aula de Teatre de Maçanet presenta Estrès. Tres dones que es troben en una magnífica casa de camp amb la idea de consolar-ne una d’elles, que acaba de patir un desengany sentimental que li provoca estrès. Aquesta víctima del desencís motor de l’embolic, la seva germana i l’assenyada amiga de l’ànima, seran les tres protagonistes, amb personalitats molt diferents i definides que alhora es complementen. Que estàs disposada a fer per una bona amiga? T’has deixat mai portar per un impuls? Quins són els límits del que està bé i el que està malament? Es poden prendre decisions en moments d’estrès? Són preguntes que es plantejaran les tres amigues que, en un efecte de bola de neu, les portaran a una situació cada cop més complicada i inversemblant.

Una comèdia intensa i humana on, potser, ens hi podem veure reflectits. I amb constants tocs d’humor que ens acompanyaran de principi a fi. ESTRÈS està inspirada en l’obra “Les Irresponsables” de Javier Daulte.

Dissabte 18 de març
La Inestable Ceretana presenta Improchef. Un espectacle humorístic de teatre improvisat, per a tots els públics, on uns xefs de cuina esbojarrats cuinaran històries a partir dels suggeriments dels espectadors. Cada ImproChef és un espectacle únic i irrepetible, doncs encara que té un format definit, les històries són improvisades, no s’han fet mai i no es repetiran mai més.

Dissabte 25 de març
El Grup de Teatre de Sant Hilari presenta Quins pebrots. Una obra de teatre còmica amb un argument que presenta un conflicte d’interessos ben actual: jubilats que volen gaudir d’aquesta etapa vital però que es veuen atrapats per les necessitats dels seus fills. Pinzellades de realitat a ritme de comèdia, que pretén retratar-nos i divertir-nos.