PRESERVAR EL PATRIMONI DEL MUNICIPI

El passat dimecres 26 de juliol de 2023, l’alcalde, Raül Yruela i la regidora de Patrimoni, Helena Thomas, van rebre a representants i tècnics experts en Patrimoni i Cultura de la Generalitat, entre els quals hi havia el Sr. Josep Calatayud, Director dels Serveis Territorials, la Sra. Maribel Fuertes, arqueòloga Territorial i la Sra. Olga Bas, arquitecta dels Serveis Territorials, entre d’altres especialistes, per parlar de diferents aspectes que afecten el patrimoni de la zona.

En primer lloc, es van comentar temes com maneres de preservar, mantenir i cuidar tots els espais que representen la identitat i història del municipi, i en segon lloc, es va parlar de possibles maneres de posar en relleu aquest patrimoni tan ric, present al nostre municipi, com per exemple: jaciments i espais arqueològics, edificacions o esglésies.

Va ser un primer contacte molt enriquidor i productiu, que servirà com a punt de partida per començar a treballar de manera activa en el nostre territori Patrimonial.