VI MOSTRA DE TEATRE AMATEUR

Dimarts 8 de desembre
A les 18h
El Grup de Teatre de Sant Hilari presenta LÍNIES OBERTES

Diumenge 13 de desembre
A les 18 h
El Grup de Teatre Centre d’Arbúcies presenta TERAPÈUTIC

Diumenge 20 de desembre
A les 18 h
El Grup de Teatre MaçaTeatre de Maçanet de la Selva presenta SOS

ENTRADES: 5€ per dia
ABONAMENT tres dies: 10€
Venda d’entrades: Punt de Trobada i Entràpolis


SINOPSI LÍNIES OBERTES
Quatre parelles d’amics molt singulars es reuneixen per sopar i compartir menjar, beure, amistat i riures. Però una proposta de joc innocent farà aflorar equívocs, secrets i mentides que precipitarà una trama d’embolics, contradiccions i tensions inesperades. Una incisiva faula a ritme de vodevil al voltant de la hipocresia i els límits de la intimitat.

Paolo Genovese va estrenar a Itàlia la pel·lícula “Perfettisconociuti” a l’any 2016. Un any més tard es presentava a Espanya el remake dirigit per Álex de la Iglesia amb el títol “Perfectosdesconocidos”. Aquesta ha estat la font d’inspiració de la nostra “Línies Obertes” que, més enllà de la crítica satírica de la condició humana, pretén ser un bon entreteniment teatral.

SINOPSI TERAPÈUTIC
És una comèdia que simultanieja l’insòlit amb l’absurd, una joguina teatral amb “anades d’olla” que pretén aconseguir somriures de complicitat de l’espectador, ja que la teràpia no és només per al personatge de l’obra, sinó també per al públic, que passarà una bona estona i podrà evadir-se dels mals de cap de la quotidianitat.

SINOPSI SOS
A la centraleta del telèfon d’emergències 112, durant el rutinari torn de nit, l’agent Rita Sala rep, entre d’altres, una estranya trucada d’una dona aterrada. L’agent, reclosa a la seva comissaria, voldrà localitzar i ajudar a aquella dona en perill. A mesura que passen els minuts, Rita haurà d’afrontar, no només la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el cas, sinó també els seus propis dimonis personals.

“SOS.” és un thriller teatral que provoca tensió i inquietud del primer fins al darrer minut. Una obra d’intriga amb el telèfon com a fil conductor, una trama de tensió narrativa en temps real que pretén atrapar al públic en un espectacle sobri i sorprenent.

“SOS” és una adaptació al teatre de la pel·lícula “Den Skyldige” de Gustav Möller (Dinamarca 2.018).

AVÍS DE L’ORGANITZADOR

· Els infants fins a sis anys tenen entrada gratuïta, cal comprar l’entrada a 0€.
· Si voleu estar en grup durant l’obra (fins a un màxim de 6 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació. Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.
· Es recomana la compra anticipada online.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

· L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
· És obligatori assistir amb mascareta.
· Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà 30 minuts abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
· L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una zona a cada espectador.
· Així mateix, la sortida del públic, al final de l’obra, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
· Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
· L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
· Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

VI Mostra de Teatre Amateur de Corçà