VII MOSTRA DE TEATRE AMATEUR

Divendres 12 de novembre
20 h | Sala Municipal
Entrades

EL FLORIDO PENSIL és una paròdia de l’escola franquista que explica, amb humor, l’absurd d’un sistema educatiu autoritari i que ha marcat a tota una generació d’aquest país.

_______________________________________________

Divendres 26 de novembre
20 h | Sala Municipal
Entrades

LA TRAMPA, és una comèdia policial que gira al voltant de la suplantació d’identitat. Una joguina teatral que combina la intensitat de l’engranatge de la intriga amb pinzellades d’humor.

Una esposa desapareguda, un marit desesperat, una investigadora confosa, diferents personatges desconcertants i moltes aparences que potser enganyen, però que, sobre tot, entretenen a un públic que de mica en mica anirà traient l’entrellat d’una trama supressiva.

El guió de “La Trampa” s’ha elaborat amb moltes influències del cinema negre policíac de mitjans del segle XX. La pel·lícula “Conflict” (1945) de Curtis Bernhardt i la pel.licula “One of My Wives Is Missing” (1976) de Glenn Jordan, han estat dues fonts indisimulades d’inspiració, actualitzant situacions a temps contemporanis.

_______________________________________________

Dissabte 20 de novembre
18 h | Sala Municipal
Entrades

ENIGMÀTIC és una comèdia policíaca que fa paròdia de les obres de misteri. Tenim un assassinat en estranyes circumstàncies i tenim els dos personatges que mai falten en una obra de suspens: el detectiu i el

majordom. Un investiga a l’altre, i l’altre sospita de l’un. I els dos t’atrapen en una trama supressiva, sovint absurda, molt irònica i, sobre tot, divertida.

ENIGMÀTIC és un gag en forma d’obra teatral d’intriga, on el verdader misteri és no saber de què estem rient. En Jaume Fàbregas (en Met) i en Jordi Ferragut (en Fut), són dos actors de dilatada experiència, que han actuat, dirigit i dinamitzat grups de llarga tradició de Teatre Amateur com el de Sant Hilari i el d’Arbúcies. Van decidir fer tàndem a l’escenari amb l’obra “Terapèutic” amb la que han girat arreu del país, han estat premiats en concursos i han fet campanya a la Sala Ars de Barcelona amb molt bones crítiques.

Per tant s’han engrescat en repetir l’experiència per exhibir una gran complicitat a l’escenari que dibuixa somriures constants a la platea.

_______________________________________________