VIII MOSTRA DE TEATRE AMATEUR

VIII Mostra de teatre amateur de Corçà

Dissabte 5 de març
19 h | Sala Municipal

El Grup de teatre Sensedormir ha muntant una obra de teatre al voltant de Víctor Català, l’han titulat Ferida pel llamp del geni

Les cartes és un monòleg en prosa, més tirant a la comicitat que al drama. Una dona de poble, empesa per la necessitat de viure, accedeix a explicar les seves penes i treballs parlant dalt d’un escenari barceloní, convertint la vida en representació. Sota l’aparença d’una comicitat reflectida en un to i llenguatge col·loquial, s’amaguen les petites tragèdies de la quotidianitat i condicionaments d’una bona dona, índex d’una classe social ben determinada. La problemàtica i el comportament dels personatges femenins, sovint marginats, sotmesos a unes relacions amoroses no reeixides o enfrontats a una realitat que els domina, són tractats amb freqüència per Víctor Català.

També fan una adaptació d’una petita part del conte Ombres, on hi apareixen elements de la natura, i una visió distorsionada de la realitat a partir d’una dona a la que li n’ha passat alguna de molt grossa. Aquí hi apareixen nens i nenes i la dona no parla, només balla.

 

Dissabte 12 de març
19 h | Sala Municipal

Toc de Teatre de Celrà presenta CANCÚN. Dos matrimonis que es coneixen des de fa 25 anys, viatgen de vacances a Cancún. Una nit, després d’unes copes de més la Remei revela un fet del passat que va decidir la selecció de les actuals parelles… Al matí següent tot ha canviat per a la Remei, ja que no sap si la nova situació creada és un joc dels seus amics o una altra realitat.

 

Dissabte 19 de març
19 h | Sala Municipal

L’Aula de Teatre de Palafrugell presenta A Mallorca!. Una grup de jubilats, una esposa estricta, la cangur i el seu marit que és el cosí de la Greta (una missionera d’Àfrica), unes monges amb dues nenes trapelles, unes venedores ambulants amb en Pepe, el xicot d’una d’elles, i un periodista. Tots a dintre d’un creuer accidentat rumb a l’illa de Mallorca. En aquest marc típic dels anys 80 es desenvolupa una divertida comèdia d’embolics, hilarant, estrafolària i irreverent que no deixa ni un segon de pausa a l’espectador. Així agafeu flotadors, pel que pugui ser, i pugeu al nostre creuer rumb a Mallorca!

 

Dissabte 26 de març
19 h | Sala Municipal

Q-art i Acció de Quart presenten Qui?. No podem avançar-vos massa res, per mantenir el misteri, però us podem dir que, aquesta vegada, necessitarem els vostres habilitats deductives i la vostra perspicàcia per resoldre un assassinat misteriós a bord d’un catamarà de luxe.

La despòtica i multimilionària Marta, al tornar de les seves vacances pateix un desgraciat accident que fa canviar el rumb del esdeveniments. Tot són sospitosos, però tots tenen una quartada. Cal desemmascarar al culpable.

En clau de comèdia tots els personatges aniran confessant i sortiran a la llum tots els draps bruts.