X MOSTRA DE TEATRE AMATEUR

Els dissabtes 9, 16 i 23 de març, a les set de la tarda, a la Sala Municipal de Corçà.

Entrades (5€/dia + despeses de gestió)
Abonament (10€/3 dies + despeses de gestió)
Venda presencial al Punt de Trobada de Corçà
(dilluns, dimecres i dijous, de 10:30 a 14 h)
Venda online

Nota de premsa

Esquetxos breus a càrrec dels alumnes de l’Escola de Teatre La Palpuda de Corçà

Dissabte 9 de març
La Companyia Teatre Centre d’Arbúcies presenta Molta merda. Dues persones molt diferents, amb vides que no tenen res a veure, coincideixen en un lavabo públic. La fatalitat farà que hagin de passar junts una estona que no havien previst en aquell sòrdid indret. Els dos individus buscaran solucionar el contratemps que els far restar junts i voldran encarar els problemes de manera molt desigual. La impaciència d’un i l’eixelebrament de l’altre, ens conduiran a una trama de girs inesperats que buscat sobretot la complicitat i la riallada dels espectadors.

Dissabte 16 de març
La Companyia Alba Nova de Bescanó presenta Un dinar de Festa Major. “10 d’agost de 1999. Festivitat de Corçà. Cristina ha convidat tota la seva família a dinar. Els seus pares i la seva germana viuen a Vilanna. El seu germà, a Girona. Es retroben tots, com sempre han fet, a la Festa Major de Corçà, amb les seves parelles i els seus fills, però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat caldrà prendre decisions. Decisions que comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments que mai no han estat esmentats surtin a la llum avui, entre el primer i el segon plat. Avui tot acaba i, potser, avui comença tot. A Corçà”.

Dissabte 23 de març
El Grup de Teatre Artsènic de La Bisbal d’Empordà presenta Perfectes desconeguts. Un grup d’amics de tota la vida es troben per sopar. Un d’ells proposa un joc aparentment innocent: deixar els mòbils sobre la taula mentre duri el sopar que es disposen a fer. Missatges, trucades, whatsapps… tot el que els hi arribi s’ha d’escoltar o llegir en veu alta. El joc, en una nit d’eclipsi de lluna molt especial, trastocarà una reunió de parelles i amics, units i sincers, que es coneixen molt… o potser no tant… A mesura que la nit avança, els secrets més profunds i les mentides més ocultes dels personatges comencen a sortir a la llum, posant a prova les seves relacions i la seva pròpia integritat. Les caretes cauran i sobre la taula se serviran veritats incòmodes, secrets inconfessables, traïcions i per postres, falsedat i decepció. Un còctel explosiu amb humor i tocs àcids. Una comèdia que busca entretenir, però que té un punt de crítica que us farà reflexionar.